StoryEditor
Splito iznenadnoj ostavci

Hoće li odlazak ministra Marića utjecati na planirane projekte u Splitu? Evo što kaže Puljkov zamjenik Kuzmanić

Piše Split SD
6. srpnja 2022. - 11:34

Na današnjem sučeljavanju dvojice kandidata za splitskog gradonačelnika Ivice Puljka i Zorana Đogaša, na kojem sudjeluju i kandidati za njihove zamjenike, spomenula se i iznenadna ostavka ministra financija Zdravka Marića, a moderatore je zanimalo hoće li to utjecati na planirane projekte u Splitu, poput Žnjana.

- Ne znam zašto se gospodin Marić povlači. Što se tiče Europske unije i Grada Splita, ne vidim korelaciju. Žnjan će se realizirati. Situacija na tržištu je teška jer se iz dana u dan mijenja cijena, ne samo u građevini, već u svim segmentima društva. Pokretanjem natječaja fiksirate cijenu. Sada imamo i osiguranje koje dozvoljava investitorima i izvođačima da se prilagode tržištu. Najvažnije je planiranje, ako imate plan B i C i D na dobrom ste putu – objasnio je kandidat za Puljkovog zamjenika Antonio Kuzmanić.

Bojan Ivošević: ‘Zakon definira što će biti u slučaju da dobijem osuđujuću presudu, moje mišljenje nije bitno‘. Mužinić Bikić komentirala aferu ‘5,0‘ i potez Sanje Musić Milanović
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2022 22:31