StoryEditorOCM
SplitBEZ PITANJA

HNS pred utakmicu blokirao parkiralište na bazenima bez ikakve dozvole: ‘Ništa nas nisu ni pitali. Još uvijek ne znamo kako će se riješiti ova situacija‘

Piše G.R.
6. lipnja 2022. - 11:06

Zbog međunarodne utakmice Lige nacija Hrvatska-Francuska koja će se danas odigrati na Poljudu, blokirano je parkiralište na bazenima za potrebe Hrvatske nogometne reprezentacije.

No, učinili su to bez suglasnosti Javne ustanove Športski objekti, potvrdio nam je direktor gradske firme Gordon Cerjan.

- S obzirom na to da mi upravljamo navedenim parkiralištem, svatko tko ima potrebu koristiti tu lokaciju mora se nama obratiti za suglasnost. Javna ustanova definira ugovorni odnos i naknadu koja se plaća za korištenje parkirališta -  rekao je Cerjan.

image
Nikola Vilić/Cropix

Upoznat je da su iz HNS-a kontaktirali Grad, ali nema informaciju da im je netko odobrio korištenje površine, s obzirom da to nije njihova nadležnost.

- Riječ je o 83 parkirališna mjesta, a dnevno korištenje je otprilike osam tisuća kuna - izračunao je Cerjan koji nam je otkrio da se obratio Hrvatskom nogometnom savezu zbog nastalog problema, ali još uvijek ne zna kako će se riješiti situacija s blokiranjem parkirališta bez njihove suglasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. siječanj 2023 21:54