StoryEditor
Splitdom mladih

HND poziva: Ljudi, dođite večeras u Razred, jedan od najboljih, Jurica Pavičić, će pričati o novinarstvu, medijima, kolegama...

Piše PSD
7. prosinca 2021. - 14:23

Ogranak Hrvatskog novinarskog društva u Splitsko- dalmatinskoj županiji poziva građane na druženje koje će se održati večeras u 19 sati u Domu mladih, u prostoru "Razred". 

- Bit će riječi o medijima, redakcijama, urednicima, kolegama, politikama, borbama, frustracijama i zadovoljstvima, a pozivamo kolege, sve one koji tek žele postati novinari i sve koje zanima druga perspektiva novinarstva, da nam se pridruže u razgovoru s jednim od najboljih, Juricom Pavičićem- poručili su.

Prvo novinar Slobodne Dalmacije, potom dugogodišnji kolumnist Jutarnjeg lista, Pavičić posljednjih 30 godina iz Splita ispisuje najvažnije stranice hrvatskog novinarstva, a stiže iz Francuske ovjenčan prestižnom nagradom Grand prix de la litterature policiere za ‘Crvenu vodu’.

Uz sve to, Pavičić je potpredsjednik Novinarskog vijeća časti HND-a, što je već dovoljna tema za razgovor o današnjem novinarstvu.

- U želji da i u Splitu provedemo projekt 'Knjigom na knjigu', pozivamo sve goste da u naramku ponesu knjige koje su pročitali ili koje bi drugima rado preporučili, a onda s druženja sa sobom kući možete ponijeti neku od knjiga koje će drugi donijeti- poručuju organizatori i dodaju da se susret organizira u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

Do prostora 'Razred', koji se nalazi na trećem katu, ulazi se s južne strane Doma mladih, kod Ekonomske škole, a sve detalje možete pronaći na Facebooku.

item - id = 1149279
related id = 0 -> 1160080
related id = 1 -> 1160021
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. siječanj 2022 07:44