StoryEditorOCM
SplitMEDALJE GRADA SPLITA

Gradonačelnik Puljak dodijelio priznanja najzaslužnijim policajcima Splitsko-dalmatinske županije: ‘Zajednički rad na dobrobit građana naš je prioritet‘

Piše Split SD
4. listopada 2022. - 14:52

Gradonačelnik Ivica Puljak, u povodu Dana policije, uručio je danas Medalje Grada Splita Igoru Jerkoviću, Ivanu Lisici i Anti Lizatoviću, trojici najzaslužnijih policajaca s područja Splitsko-dalmatinske županije zbog istaknutog angažmana u svom radu.

Na svečanoj dodjeli priznanja u velikoj vijećnici Gradske uprave nazočio je i načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić, kao i načelnici policijskih postaja Hrvoje Boban, Ante Balov i Željko Kapetanović te Paško Ugrina, voditelj Odjela prevencije.

image
Grad Split/Facebook

- Čestitam ovogodišnjim policijskim laureatima. Split je siguran grad i zbog doprinosa pojedinaca poput naših nagrađenih policajaca. Moram istaknuti jako dobru suradnju Gradske uprave i Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Zajednički rad na dobrobit građana - naš je prioritet - kazao je gradonačelnik Puljak.

Čestitkama se pridružila i Marina Protić, pročelnica Ureda Grada.

Dodjela godišnjih priznanja istaknutim policijskim službenicima prema riječima Slobodana Marendića, načelnika PU Splitsko-dalmatinske, postala je tradicionalna u gradu pod Marjanom, a time im se uz zahvalu za predani rad, kako je rekao, podiže razina dostojanstva i potvrđuje da rade za dobrobit građana.

image
Grad Split/Facebook

Nagrađeni policijski službenici zahvalili su se na primljenoj nagradi i zajednički istaknuli kako je ova nagrada motiv za još bolji i predaniji rad.

image
Grad Split/Facebook
image
Grad Split/Facebook
image
Grad Split/Facebook

Iz Grada Splita podsjećaju da je temeljem Statuta Grada Splita gradonačelnik donio zaključak o dodjeli javnog priznanja policijskim službenicima koji poslove obavljaju u splitskim postajama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 19:42