StoryEditor
Split‘POZITIVAN STAV‘

Građevinski faks na Kampusu rokerski proslavio pola stoljeća: ekipa je uživala u velikom koncertu TBF-a i Hladnog piva, veselo je bilo i na okolnim zidićima

Piše I.B.
21. listopada 2021. - 22:40

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije (FGAG) večerašnjim koncertom TBF-a i Hladnog piva održanog na parkiralištu na Kampusu proslavio je svoj pedeseti rođendan. Tek je to dio desetodnevne proslave u sklopu pola stoljeća fakulteta.

- Pozitivan stav, nemoj biti minus. Ostani zdrav, nemoj skupit‘ virus - samo su neki od stihova koji su u glas pjevali okupljeni. A bilo ih je. Starih i mladih. Studenta i onih koji to nisu. 

image
Joško Ponoš/Cropix

Za koncert nije bila potrebna ulaznica, ali jest COVID potvrda. No, u ritmovima popularnih domaćih glazbenika uživali su i oni koji je nisu imali. Snalažljivo su se okupili na okolnim zidićima. Svatko sa svojom limenkom ili bocom omiljenog pića. U ekipi ili solo. Pilo se, plesalo i zabavljalo. Dobru atmosferu pratili su i stanari obližnjih zgrada sa svojih prozora.

A dobro raspoloženje i zaista pozitivan stav koji je vladao na splitskom Kampusu podsjetio je na to da Grad pod Marjanom vapi za događajima poput ovog.

- Nisam studentica FGAG-a, ali sretan rođendan i hvala na ovakvom koncertu i dobrom provodu- kroz smijeh nam je rekla Josipa, studentica Ekonomskog fakulteta.

image
Joško Ponoš/Cropix

Okupljenima se kratko obratio i izv.prof.dr.sc Nikša Jajac, dekan fakulteta.

- Nikad nisan govorija isprid ovoliko ljudi, a puno predavanja sam održa - rekao je Jajac pa zahvalio okupljenima na dolasku.

Dodao je i da mu je drago što je vidio mnogo poznatih lica, profesora koji su na fakultetu nekoć predavali, studenata, a i onih koji to nisu. Zahvalio je tom prilikom i Studentskom zboru koji je koncert i organizirao.

Svi obožavatelji TBF-a, Hladnog piva, ali i dobrog provoda napokon su došli na svoje s obzirom na to da je koncert prvotno bio zakazan za 10. listopada, ali je zbog vremenskih (ne)prilika prebačen na večerašnji datum. 

item - id = 1136969
related id = 0 -> 1147703
related id = 1 -> 1147674
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2021 18:34