StoryEditor
Splitinače rade do dva...

Građani pobjesnili jer su već u podne poljubili vrata policijske šalter-sale, iz PU im se sada ispričavaju: Odluku o skraćenom radnom vremenu donijeli smo danas, nismo mogli javnost ranije obavijestiti

Piše PSD
14. kolovoza 2019. - 20:49

Nakon što su se građani požalili kako su djelatnici na šalterima u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj danas bez najave skratili radno vrijeme i sa strankama radili samo do podne, stigla je i reakcija iz PU.

- Stvarno sam bio razočaran kad sam nekoliko minuta nakon 12 sati došao u PU napraviti novu putovnicu i na vratima naišao na natpis da je radno vrijeme sa strankama danas završilo u podne. Poljubio sam vrata zajedno s još puno ljudi koji su došli na policiju radi izdavanja osobnih, vozačkih i putovnica- javio nam je čitatelj.

Bijesni građani već u podne 'poljubili vrata' šalter-sale Policijske uprave splitsko-dalmatinske: Okej, sutra je praznik, ali zašto danas rade skraćeno? 

Iz PU sada obavještavaju kako su odluku o skraćenom radnom vremenu upravnih poslova do 12 sati, odnosno dva sata manje od uobičajenog uredovnog radnog vremena koje je do 14 sati, donijeli danas

-  Stoga obavijest nismo bili u mogućnosti uputiti javnosti dan ranije, već je danas  istaknuta na ulaznim vratima Policijske uprave - objašnjavaju i građanima šalju ispriku.

- Zbog navedenog se ispričavamo građanima koji su nakon 12 sati došli obaviti poslove vezano za navedeno. Međutim, ističemo da su svim građanima koji su do 12 sati  došli obaviti upravne poslove ( više od 30 osoba) obrađeni zahtjevi i obavljeni drugi poslovi  i nakon tog vremena, a za sve poslove vezane za žurni postupak određene su dvije dežurne djelatnice koje su taj posao obavljale do 14 sati - objašnjavaju u PU splitsko-dalmatinskoj.

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 05:49