StoryEditor
Splittraži se SLOBODNO MJESTO

Građani na sto muka: kasni otvaranje parkirališta na Zvončacu, pauk diže sve redom

16. listopada 2019. - 11:18
Parkirana vozila za vrijeme radova uklanjao je pauk

Iako je iz tvrtke "Split parking" bilo službeno najavljeno da će parkiralište iznad parka na Zvončacu biti zatvoreno do danas zbog radova za uvođenje sustava naplate parkiranja, ako ćemo suditi po situaciji koju smo zatekli na terenu, taj rok neće biti ispoštovan.

Za sada nije sigurno kada će veliko parkiralište uz Meštrovićevo šetalište ponovno biti u funkciji, a građani iz tog kvarta i svi oni koji stalno ili povremeno koriste prostor su trenutno na sto muka kako pronaći slobodno mjesto.

U svakom slučaju, sve one koji su u ponedjeljak navečer ili u utorak ujutro parkirali svoje automobile na Zvončacu dočekali su neugodni prizori, jer ih je pauk vozilo uklanjalo sve redom.

Podsjetimo, Grad je donio zaključak kojim se parkirališne zone na Zvončacu i ispod Sustipana daju na upravljanje "Split parkingu", čime prestaju biti besplatna za veliku većinu vozača.

Kako najavljuju iz spomenute gradske tvrtke, uskoro će se isti radovi obaviti i na susjednom parkiralištu uz Sustipanski put. U svakom slučaju, za vozače je dobra vijest da radovi - kasne. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. veljača 2021 04:15