StoryEditorOCM
SplitPRIVREMENA REGULACIJA

Grad Split poslao poruku građanima uoči Thomsonovog koncerta: Ostavite automobile, koristite javni gradski prijevoz do Rive i izbjegnite gužve!

Piše PSD
4. kolovoza 2019. - 15:43

S obzirom na veliki interes stanovnika Splita i Splitsko-dalmatinske županije za koncert Marka Perkovića Thompsona na splitskoj Rivi, iz gradske uprave su pozvali građane na korištenje javnog gradskog prijevoza pri dolasku i odlasku iz centra grada, kako bi se izbjegle prometne gužve i zastoji.

"Promet će od nedjelje popodne pojačati svoje autobusne linije koje voze prema centru, a gradska željeznica vozi po svom uobičajenom voznom redu iz Kopilice prema Gradskoj luci i natrag. Podsjećamo kako je parking u Kopilici za osobne automobile besplatan, a vožnja željeznicom do Gradske luke traje 4 minute.

Danas će od 16.30 sati za sav promet biti zatvorena Obala dr. Ante Trumbića, od rotora kod bivšeg hotela Ambasador do Rive. Prometove linije zato će u povratnom pravcu prometovati oko kružnog toka. Ukoliko se ipak odlučite osobnim automobilom uputiti prema gradu, svakako poštujte privremenu prometnu signalizaciju.", poručili su iz Banovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 07:16