StoryEditor
SplitPRIVREMENA REGULACIJA

Grad Split poslao poruku građanima uoči Thomsonovog koncerta: Ostavite automobile, koristite javni gradski prijevoz do Rive i izbjegnite gužve!

Piše PSD
4. kolovoza 2019. - 15:43

S obzirom na veliki interes stanovnika Splita i Splitsko-dalmatinske županije za koncert Marka Perkovića Thompsona na splitskoj Rivi, iz gradske uprave su pozvali građane na korištenje javnog gradskog prijevoza pri dolasku i odlasku iz centra grada, kako bi se izbjegle prometne gužve i zastoji.

"Promet će od nedjelje popodne pojačati svoje autobusne linije koje voze prema centru, a gradska željeznica vozi po svom uobičajenom voznom redu iz Kopilice prema Gradskoj luci i natrag. Podsjećamo kako je parking u Kopilici za osobne automobile besplatan, a vožnja željeznicom do Gradske luke traje 4 minute.

Danas će od 16.30 sati za sav promet biti zatvorena Obala dr. Ante Trumbića, od rotora kod bivšeg hotela Ambasador do Rive. Prometove linije zato će u povratnom pravcu prometovati oko kružnog toka. Ukoliko se ipak odlučite osobnim automobilom uputiti prema gradu, svakako poštujte privremenu prometnu signalizaciju.", poručili su iz Banovine.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 17:04