StoryEditorOCM
SplitONLINE INFO DAN

ERASMUSiraj se! Oni koji se žele uključiti u Erasmus program u subotu imaju priliku doznati sve o prijavama

Piše Ljubica Vuko
24. ožujka 2023. - 09:29

Želiš na Erasmus? Zanima te što ti sve nudi Erasmus+ program? Brine te papirologija, ne znaš koji jezici su ti potrebni, kako doći do financijske potpore te imaš još pitanja? ERASMUSiraj se! Dođi i saznaj sve o prijavama za Erasmus+ studijski boravak!, poručuju iz udruge Erasmus Student Network (ESN) Split.

U subotu, 25. ožujka s početkom u 17 sati Erasmus Student Network Split održat će online info dan o Erasmus+ mobilnosti za sve one koji nisu u mogućnosti poslušati ih uživo na fakultetima sveučilišta u Splitu.

"Iznimno mi je drago što se zainteresiranost za Erasmus program povećava iz godine u godinu. Dobio sam odlične povratne informacije od studenata tijekom posjeta svih sastavnica Sveučilišta u Splitu te se nadam da smo im pomogli da se odvaže na ovaj korak. Ovim putem pozivam sve one koji nisu uspjeli doći do nas na fakultetima da nam se pridruže u subotu (online) u 17:00", izjavio je predsjednik udruge Renato Šikić.

Prijave se nalaze na njihovom Instagram profilu @esnsplit ili putem linka.

Erasmus Student Network (ESN) je neprofitna međunarodna studentska organizacija koja podržava strane studente koji studiraju u okviru programa Erasmus. ESN zagovara prava i potrebe međunarodnih studenata na nacionalnoj i međunarodnoj razini, blisko surađujući sa sveučilištima i agencijama na promicanju politika koje poboljšavaju iskustvo razmjene. ESN Split je splitski ogranak te najveće studentske organizacije u Europi, osnovan 2012. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 09:31