StoryEditor
Splitturistička inspekcija

Ekipa iz Belgije vraća se u Split svake godine: ‘Grad vrvi životom kud god se okreneš, a pri izboru restorana nemoguće je pogriješiti‘

Piše PSD
29. srpnja 2021. - 18:15

SamuelIva, Élise i Ina, Liège, Belgija:

SamuelIvaÉlise Ina (koja se sakrila od kamere) dolaze iz Belgije, a Split biraju kao svoju ljetnu destinaciju već nekoliko godina zaredom - najviše zbog plaža, hrane i ljudi. Na plažama im, kako kažu, smetaju gužve i manjak hlada, ali je zato more toplo i čisto. Što se hrane tiče, jednoglasno zaključuju da je u izboru restorana teško pogriješiti, dok građane opisuju kao ljubazne i pristupačne. Sviđa im se gradski šušur i noćni život, kao i to što se mladi noću okupljaju uz more umjesto da se naguravaju u klubovima, premda im zamjeraju nemar kad je riječ o odlaganju otpada.

Lokacije na kojima je snimana serija ‘Game of Thrones’, osim u Splitu, posjetili su i u Dubrovniku.

-  Dubrovnik je nešto mirniji od Splita, tamo ima skrivenih kutaka u koje se možemo skloniti uz kavu, dok Split vrvi životom kud god se okreneš. Ljudi su živahni i opušteni – zaključili su.

Među omiljenim aktivnostima izdvojili su još i izlete te ronjenje. U Splitu namjeravaju ostati još nekoliko dana, a vjeruju da će se u istoj postavi vratiti i dogodine.  

OCJENE OD 1 DO 10


Kafići – 9

Restorani – 10

Zabavni sadržaj – 10

Plaže i more – 7

Čistoća u gradu – 7

Promet – 6

Ljubaznost građana – 9

Smještaj – 10

Cijene – 10

Dostupnost informacija o turističkoj ponudi – 10

item - id = 1116367
related id = 0 -> 1129549
related id = 1 -> 1129536
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2021 02:16