StoryEditor
SplitPRIKO PUTA FINE

Drugima pišu kazne, a sami namjerno krše zakon: 'Carina parkirala na autobusnoj stanici, bus nije moga proć i blokira promet. Na suvozačkom neka teta marendaje'

Piše PSD
10. rujna 2019. - 12:20

Ima li što grezije nego kad osoba u službenom automobilu s vidljivim oznakama državne službe, i to represivne, svjesno i s predumišljajem napravi prometni prekršaj?

Našlo bi se možda, ali prizor automobila Carinske uprave bezobrazno parkiranog na autobusnoj postaji na Mažuranićevom šetalištu, preko puta Finine poslovnice, definitivno nije za diku službenicima koji drugima dijele pravdu i lijepe kazne i za puno benignije stvari.

- Carina lipo parkirala na misto za autobuse, autobus nije moga proć i blokira promet. A u autu od carine na vozačkom mistu nema nikoga, a na suvozačkom neka teta marendaje- javlja nam svjedokinja kaosa kojega su jutros na frekvetnoj gradskoj ulici izazvali carinici i to sa službenim vozilom.

Jesu li ikad čuli za Inicijativu "Poštujte naše stanice" koju su pokrenuli upravo "Prometovi" vozači? Ako nisu, evo im pa nek čitaju: 

Splićanima je puna kapa bezobraznika koji parkiraju na autobusnim stanicama: muškarcu s invaliditetom 'pukao film', štakom napao vozilo 'okupatorice'

 

Izdvojeno

13. srpanj 2020 14:50