StoryEditor
SplitVLADIN ODLAZAK

Dr. Luetić je jučer govorio kako je Hitna u Matijanićevom slučaju napravila sve po protokolu, sad kaže da još nema definitivan stav: ‘Na meni je organizacija...‘

Piše SPLIT SD
7. kolovoza 2022. - 22:45

"Ja još uvijek nemam definitivan stav. Odgovornost na meni je organizacija, što se toga tiče mislim da je sve bilo u redu", rekao je danas za RTL dr. Leo Luetić,  ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije odgovarajući na novinarsko pitanje o eventualnim propustima ustanove kojoj je na čelu.

Ovaj njegov komentar uslijedio je nakon što su objavljene snimke razgovora prerano preminulog novinara Vladimira Matijanića s djelatnicima splitskih zdravstvenih ustanova. Razgovori su vođeni u zadnjim danima i satima Matijanićevog života...

Podsjetimo, još jučer je dr. Luetić decidirano kazao kako je Hitna pomoć, po njegovim saznanjima, napravila sve po protokolu.

Je li bilo propusta inspekcija ministarstva zdravstva trebala reći u idućim danima - dok DORH o kaznenoj prijavi mora odlučiti u idućih 6 mjeseci. Zbog nepružanja liječničke pomoći u hitnom stanju odgovornim osobama prijeti kazna zatvora i do tri godine, piše RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2022 21:55