StoryEditorOCM
Splitintenzivna potraga

Doznajemo detalje tučnjave u kultnom splitskom noćnom klubu: napadnuti studenti iz BIH i njihov prijatelj...

Piše Marko Didić
3. prosinca 2023. - 11:41

Splitska policija intenzivno traga za napadačima na trojicu mladića u dobi od 25, 24 i 22 godine koji su napadnuti na plesnom podiju u noćnom klubu "Treće poluvrijeme" u centru Splita, poznato i kao "Kuka.

Napadnuta su dva studenta iz BiH i njihov prijatelj iz Splita koji su plesali na podiju u noći s petka na subotu, oko 2, 3 sata iza ponoći.

Splićanin je prošao najgore jer je u tučnjavi zaradio porezotinu na čelu dok kod dvojice BiH državljana nisu evidentirane ozljede.

Plesni podij u kultnom noćnom klubu u centru Splita pretvorio se u borilački ring. Dobili smo snimke, stigla i policija

Mladići su izjavili da su ih dok su plesali napala trojica njima nepoznatih muškaraca,a policiji nisu otkrili razlog napada na njih jer ga oni jednostavno ne znaju.

U objektu gdje je došlo do tučnjave postoji videonadzor i policija će ga sigurno koristiti u identifikaciji počinitelja.No problem može biti ako napadači do sada nisu poznati policiji, tada će njihov identitet biti teže utvrditi. Policija ovoja događaj vodi pod narušavanje javnog reda i mira.

Dakle tučnjave je bilo, motivi se ne znaju a poanta cijele priče je jedna porezotina na čelu i neugodnost koji su napadnuti doživjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 04:03