StoryEditorOCM
SplitVJERUJ I DJELUJ

Dobro poznata splitska udruga poziva sugrađane na humanitarni kvartovski advent, čeka vas velika fešta, a od tombole će se financirati robot za rehabilitaciju najmlađih korisnika

Piše SPLIT SD
20. prosinca 2022. - 20:11

Humanitarni mini advent održat će se ovaj petak, 23. prosinca, u organizaciji gradskog kotara Ravne njive. Početak je u podne na donjem nogometnom igralištu nasuprot Kauflanda, a trajanje ovisi o dobroj volji svih sudionika.

Cilj je nabavka "Inno walk small" robota za rehabilitaciju i izvođenje vježbi, terapija stajanja i hodanja kod djece koja nisu u mogućnosti imati i koristiti takav uređaj zbog skupih tretmana. Donacije se prikupljaju za već dobro poznatu udrugu "Vjeruj i djeluj" zbog koje su neka od pomagala za hodanje postala dostupnija i onima koji nemaju novca za plaćanje skupih terapija.

Zato je odaziv ovakvom događaju iznimno važan za sve buduće i najmlađe korisnike pomagala za hodanje. Organizatori su najavili bogat program za sve uzraste.

- Bit će ića, bit će pića, dičjeg programa, muzike uživo, tombola s raznovrsnim nagradama - najavili su organizatori te.

Za hranu, slastice i piće pobrinuli su se brojni sponzori koji su se odazvali na poziv organizatora, a sve uzvanike čeka i glazbeni program.

Svakako, bit će to prava humanitarna kvartovska fešta u doba adventa, u vrijeme kad su nam srca barem malo otvorenija za darivanje.

Ako se ne možete pridružiti samom događaju, svoju donaciju možete uplatiti na:

IBAN Udruge "Vjeruj i djeluj" - HR66 2340 0091 1110 4732 3, PBZ

Opis plaćanja: donacija

Model: HR00

Poziv na broj: datum uplate (npr. 2011202).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 07:21