StoryEditor
SplitDALMATIAN DANCE CUP

Djevojčice iz Plesnog kluba ‘Sirena‘ na međunarodnom natjecanju na Gripama osvojile pregršt medalja: među 1800 plesačica i plesača, osvojile tri prva, jedno drugo i dva treća mjesta

Piše Merien Ilić
17. svibnja 2022. - 18:28

Pregršt medalja osvojile su djevojčice, članice Plesnog kluba "Sirena" iz Stobreča, na Dalmatian Dance Cup-u 2022., velikom međunarodnom natjecanju održanom proteklog vikenda u velikoj dvorani na Gripama.

Među čak 1800 plesačica i plesača iz pet država, male Sirene osvojile su tri prva, jedno drugo i dva treća mjesta. Riječ je o natjecanju u svim plesnim stilovima.

Curice iz stobrečkog kluba nastupale su pod vodstvom trenerica Silvane Marić, Ivane Kokeza i Ane Siriščević, a posebice je ponosna bila MTV grupa (kategorija od 7 do 9 godina) pod vodstvom trenerice Ivane, koja je klub predstavljala na Gala večeri na kojoj su plesale najbolje formacije.

Samo natjecanje organizirao je Plesni klub "Lambada" iz Splita.

Inače, Sirene djeluje na području Stobreča pod vodstvom Silvane Marić, bivše trenerice Gimnastičkog kluba Split i plesne sekcije KUD Mozaik. Plesni program namijenjen je djeci predškolske dobi (od 3 do 6 godina), zatim djeci osnovne škole i mladima kroz različite plesne discipline.

Cure već imaju zapažene rezultate kako u Splitsko-dalmatinskoj županiji tako i na međunarodnim natjecanjima u Hrvatskoj i izvan nje. Njihove trenerice i koreografkinje ponosne su na rezultate djece, a posebice na sportsko ponašanje, prijateljstvo i ljubav koju jedni prema drugima pružaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2022 13:43