StoryEditorOCM
SplitISTRAGA U TIJEKU

Dječak s teškim ozljedama vrata doveden u splitsku bolnicu: majka ga je pronašla krvavog u stanu, kazao joj da ga je napao provalnik!

26. travnja 2018. - 18:45

Jedanaestogodišnji dječak iz Splita je pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio porezotinu na vratu te je odveden na Hitni kirurški prijem KBC Split gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Izvan životne opasnosti: 11-godišnjak primljen s ubodnom ranom na vratu hitno operiran, imao je veliku sreću što sve nije završilo tragedijom

O tome je policija dobila informaciju od strane bolnice u četvrtak u 14.34 sati. Iz policije nam kažu da su stupili u kontakt sa djetetovim roditeljima, dok trenutno sa djetetom ne mogu razgovarati jer je odvezen na operaciju.

Dječak je navodno bio sam u stanu u Sarajevskoj ulici u Splitu, a pod kojim je okolnostima zadobio ozljede, istraga tek treba utvrditi.

Kada je ušla u stan majka je zatekla dijete u wc-u a pored njega je bio krvavi nož. Dječak je rekao majci da ga je ozlijedio razbojnik koji je upao u stan,ali ti navodi djeteta će se provjeriti tek sutra. Dječak je na operacijskom stolu i dok se dječak ne oporavi s njim policija ne može razgovarati. Tek tada će se znati je li dijete govorilo istinu ili se radi o samoozljeđivanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 16:14