StoryEditor
SplitSRETAN BOŽIĆ

Djeca iz ‘Maestrala‘ uputila glazbenu čestitku prijateljima, poslušajte kako to zvuči u izvedbi Zorice Kondže, Doris Dragović i Terezije Kusanović

Piše PSD
23. prosinca 2020. - 08:48
Jelena Burazin: Iza nas je teško razdoblje puno strepnje, neizvjesnosti ali i s brojnim lijepim trenucima, brojnim projektima i planovima za rast i napredak djece koja su primorana dio života provesti u ustanovi socijalne skrbiJakov Prkić/Cropix

Jelena Burazin, ravnateljica Dječjeg doma Maestral, poslala nam je glazbenu čestitku iz te ustanove. Riječ je o pjesmi "Sretan ti Božić, narode moj" Joška Banova, a sada u izvedbi Zorice Kondže, Doris Dragović, Terezije Kusanović i zbora Mihovil, a i uz sudjelovanju djece iz Maestrala.

- Obrada pjesme i spot su nastali na inicijativu volontera  Maestrala Ivana Peraka koji je ujedinio glazbenike, kako bi dječji dom Maestral Split mogao čestitati Božić i novu godinu svojim prijateljima, suradnicima, volonterima, donatorima na kraju ove izazovne godine, ali ipak godine u kojoj imamo mnogo razloga za zahvalu. Hvala divnim glazbenicima koji su podržali i pomogli da se ova ideja realizira - kaže Burazin.

Napominje da ove godine ne mogu organizirati tradicionalno okupljanje svih naših prijatelja u domu, pa su na ovaj način htjeli prenijeti poruku zahvale, optimizma i nade cijelom društvu.

- Iza nas je teško razdoblje puno strepnje, neizvjesnosti ali i s brojnim lijepim trenucima, brojnim projektima i planovima za rast i napredak djece koja su primorana dio života provesti u ustanovi socijalne skrbi. Djece koja su budućnost našeg društva!

Želimo staviti naglasak na lijepo, na zajedništvo, na ljubav na zahvalnost i pronalaziti ljepotu i u ovakvim vremenima - tvrdi ravnateljica.

Zahvalna je i medijima, jer, kaže, potiču slušatelje, čitatelje i gledatelje da se interesiraju za njihovu djecu, koja su poput svakog drugog djeteta, željni pažnje, ljubavi, sigurnosti i poštovanja. Hvala Vam što nam pomažete na našem putu da osiguravamo djeci najbolju skrb!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2022 05:16