StoryEditorOCM
SplitNAKNADNA PAMET

Direktor ‘Čistoće‘ objašnjava što znači da bi i on koji put ‘nasivio‘: Ponekad poželim da se stvari brže rješavaju...‘

Piše G.R.
14. veljače 2023. - 14:51

Izjava Ivice Karoglana, direktora "Čistoće" koji je govoreći o obavljanju poslova u ovoj komunalnoj tvrtki i njezinim djelatnicima nazvavši ih vrlo odgovornima, kazao kako bi i "on kako je Imoćanin, koji put tu nešto malo "nasivio", ali ne ide" izazvala je burne reakcije javnosti.

Pa smo ga tim povodom upitali da nam komentira svoje nagone koje mu zaposlenici sputavaju. Začudo, odgovor na upit dobili smo istog dana nakon samo par sati.

- U konkretnoj izjavi sam se kao primjer referirao na operativnu situaciju kada sam tražio da se zbog brzine posla izvrši premještanje opreme, kanti za komunalni otpad, na zemljište čije smo korištenje dogovorili sa Gradom Splitom te smo čekali odobrenje korištenja zemljišta od strane Gradskog vijeća.

image
Božidar Vukičević/Cropix

U tom konkretnom slučaju su me kolege upozorile da pričekamo dok ne dobijemo rješenje o korištenju zemljišta kako bi započeli sa premještanjem opreme.

Ponekad zbog operativnih potreba i želje da što prije građanima omogućimo kvalitetniju uslugu, poželim da se stvari mogu brže i jednostavnije riješiti, što ne znači da zagovaram ili provodim bilo kakvo postupanje osim zakonitog - odgovorio nam je Karoglan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 12:44