StoryEditor
SplitSEPTEMBER EDITION

Đardin postaje privremena piknik zona: gastronomski Split Spring festival kasni, ali organizatori najavljuju odličnu ponudu i dobru zabavu

16. rujna 2020. - 10:01
Split Spring festivalPrivatni Album

U Đardinu od 18. do 27. rujna održat će se gastronomski Split Spring festivala, September edition, na svježem zraku i otvorenom prostoru. Kao i do sada, festival će okupiti nekoliko ugostitelja koji će nuditi raznolike street food specijalitete. Bit će tu delicija restorana Šug i chefa Duje Kanajeta, ArtiČoka, Mista, Mazgoona, Maka Make, Biberon sushija, Fabriquea, Kabineta, Biberon Maestra te gostiju iz Varaždina American bara Dollar.

Cijeli će park biti uređen kao opuštajuća dnevna piknik zona uz razne kutke za slikanja, uz dječju zonu Baby centra, kutka za čitanje, ali i humanitarnog pet kutka u kojem ćete moći saznati sve o udomljavanju napuštenih pasa. Svakodnevno će u predvečernjim i večernjim satima biti nastupi jazz, blues i rnb izvođača. Tako će kroz deset dana u Đardinu nastupiti Mate Grgat, Dino Petrić, Chuck Borris i DJ Bake, DJ Borna Kokic i mnogi drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. prosinac 2020 04:48