StoryEditorOCM
Splitnezaključano nebo

Croatia Airlines predstavila pojačani ljetni red letenja: iz Splita će se letjeti i za Amsterdam, Stockholm, MIlano i Dublin, i to s popustom

Piše PSD
19. ožujka 2022. - 07:00
Croatia Airlines ovog ljeta planira povezati Hrvatsku s čak 21 međunarodnim odredištem, 22 europske zračne luke i letjeti na 41 međunarodnoj linijiVladimir Dugandžić/Cropix

Croatia Airlines u četvrtak je predstavila u Splitu ovogodišnji ljetni red letenja za period od ožujka do kraja listopada. Najavljeni red letenja je značajno pojačan u odnosu na ljetni iz prošle godine.

Kako javlja u svojem priopćenju, domaći nacionalni prijevoznik je odlučio proširiti mrežu međunarodnih odredišta, obnoviti dio međunarodnih linija na kojima se nije letjelo tijekom epidemiološke krize te intenzivirati letove na postojećim linijama u međunarodnom i domaćem prometu, piše Croatian Aviation.

Croatia Airlines ovog ljeta planira povezati Hrvatsku s čak 21 međunarodnim odredištem, 22 europske zračne luke i letjeti na 41 međunarodnoj liniji. Sveukupno je planirano preko 16.000 letova i otprilike 1.766.000 sjedala.

Split, najprome...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:18