StoryEditor
SplitMOBILNE JEDINICE

‘Čistoća‘ postavila još sedam reciklažnih dvorišta: šest ih je na području Splita, a jedno u Podstrani, na predjelu Petričevo

Piše Anja Popović
28. srpnja 2020. - 15:01
Jakov Prkić/HANZA MEDIA

"Čistoća" je na čak sedam novih lokacija postavila mobilna reciklažna dvorišta.

Građani koji su prethodno u svojim domovima odvojili otpad mogu u njih odložiti staklo, plastiku, papir, metal, tetrapak, obuću i odjeću, tonere, baterije i lijekove.

Mobilne jedinice postavljene su tako na Poljudu s južne strane stadiona, pored poligona autoškole, na Mertojaku – na raskrižju Žnjanske, Odeske i Biogradske ulice, potom na Kocunaru u Mosećkoj ulici pored crkve sv. Luke, na Lovretu na ulazu u parkiralište na Trgu Hrvatske bratske zajednice.

U Gradskom kotaru Sućidar mobilno reciklažno dvorište nalazi se u Vitezovićevoj ulici, kod Dječjeg vrtića "Latica", a na Sirobuji kod prostorija kotara u Ulici Leopolda Mandića. Jedno je postavljeno i u Podstrani, na predjelu Petričevo.

Vrijedi napomenuti da će se mobilna dvorišta po potrebi premještati i u druge kotareve i mjesne odbore, a njihov raspored može se naći na web-stranici "Čistoće" www.cistoca-split.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

14. listopad 2020 08:21