https://slobodnadalmacija.hr/templates/site/images/svgs/SD_dojavi.svg Slobodna Dalmacija - ‘Čistoća‘ odvozi smeće po drukčijem rasporedu: Ne trpajte glomazni otpad na ulice, nije trenutak!
StoryEditor
Splitracionalizacija

‘Čistoća‘ odvozi smeće po drukčijem rasporedu: Ne trpajte glomazni otpad na ulice, nije trenutak!

14. travnja 2020. - 14:06
Radnici nastoje održati standardnu razinu čistoće i urednosti gradaJakov Prkić/HANZA MEDIA

I komunalna tvrtka “Čistoća” od pojave pandemije radi u skladu s preporukama županijskog Stožera civilne zaštite, ponajprije vodeći računa o zaštiti zdravlja svojih zaposlenika i građana.

Zbog zaštite od zaraze racionaliziran je broj radnika na način da su podijeljeni na dvije veće “ekipe”, od kojih je jedna na terenu, a druga u svojim domovima čeka smjenu.

Kako doznajemo, otpad se odvozi prema dosadašnjoj dinamici, ali po drukčijem rasporedu.

- S obzirom na racionalizaciju broja djelatnika, građane molimo za razumijevanje i strpljenje. “Čistoća” je i dalje na usluzi svim svojim korisnicima bez zastoja, osiguravajući dosadašnju razinu usluge u smislu čistoće i urednosti kvartova i ulica. Djelujemo i interventno, pa građani svoja pitanja, zahtjeve i eventualne primjedbe mogu slati na e-mail adresu: cistoca@cistoca-split.hr
Dragi sugrađani, ne izbacujte glomazni otpad ako vam to nije nužno. Vrećice s miješanim komunalnim otpadom dobro zatvorite, a sav ostali otpad uredno odvojite i bacite u odgovarajuće spremnike - ističu iz komunalne tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. prosinac 2020 04:28