StoryEditorOCM
SplitŠTA ĆE NJEMU SEMAFOR?

Čestitamo, majstore! Najprije je odvozio slalom među automobilima, a onda se motorom probio na čelo kolone, ali i to mu je bilo malo...

Piše SPLIT SD
23. lipnja 2022. - 10:02

Svima onima koji se drže prometnih propisa ovaj će video zasigurno "dignuti živce". U prometu je, složit ćemo se svi, sve više i više "bisera" za koje uopće nismo sigurni kako su dobili vozačku dozvolu. Jedan takav jučer je na raskrižju Poljičke i Dubrovačke ulice, "mrtav hladan", iz Dubrovačke kroz crveno skrenuo prema gradu. 

Riječ je o vozaču motocikla, a kako to inače motoristi rade na cesti, probio se svojim limenim ljubimcem na samo čelo kolone. To im, dakako, dozvoljavaju i gabariti vozila, a ima nešto i u njihovoj nestrpljivosti da čekaju svoj red kao i svi ostali sudionici prometa. A o slalomu kojega voze između automobila, koji onda snose odgovornost ako im se nešto dogodi, nećemo niti započinjati. To je tema sama za sebe.

Ima, doduše, jedna pohvalna stvar. Dao je prednost autobusu. Odnosno nakon što je došao na čelo kolone, približavao se skretanju mic- mic, zatim je propustio autobus, a onda je kroz čisto crveno svjetlo skrenuo prema željenoj destinaciji.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 20:38