StoryEditorOCM
Splituoči utakmice

Ćakulali smo s navijačima Walesa koji guštaju u Splitu: ‘Kako nam je dobro ovdje! A sutra ćemo dobit 6:0‘

Piše A. F.
24. ožujka 2023. - 21:27

Hrvatska će sutra na Poljudu odigrati kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024 protiv Walesa.  Na nogometnoj utakmici očekuje se oko 30 tisuća posjetitelja, a dio navijača Walesa tijekom dana stigao je u Split. 

- Izgubit ćemo 4:0, Hrvatska će pobijediti - kao iz topa rekli su nam Beth, Kevin, Ryan, Carolyn i Keery

Svjesni su kažu, kvalitete naših nogometaša, a dodaju i da je puno ozljeda u njihovim redovima. 

image

Beth, Kevin, Carolyn, Ryan i Keery

A.F.

- Treba biti realan. Što se tiče Splita, oduševljeni smo. Već smo bili prije nekoliko godina, a sada nas je najviše iznenadilo vrijeme. Pa ovdje je pretoplo. Ovakve temperature su kod nas u srcu ljeta, a kod vas već sada. Blago vam se - oduševljeno nam govori Keery. 

Ekipa je ovo koju povezuju upravo utakmice njihove reprezentacije.

- Upoznali smo se sasvim slučajno na jednom gostovanju i nakon toga smo se viđali na ostalim utakmicama. To nas je spojilo i sada smo stalno u kontaktu, pogotovo kada je naša reprezentacija u pitanju - objašnjava nam Beth. 

Nastavljamo dalje s našim đirom po gradu. Navijači Walesa utaborili su se po kafićima i restoranima, ali puno je i domaćeg svita koji je iskoristio ugodne temperature i koji su se spustili u centar grada. 

image
A.F.

Tomos, Sion, Owain i Iwan stigli su jutros u Split, a u našem gradu uživat će do nedjelje. 

- Što se rezultata tiče to je lako odgovoriti, 6:0 za nas. Hrvatska nogometna reprezentacija je jako dobra, ali sada je došlo naše vrijeme. Era Luke Modrića je završila - govore nam ovi momci. 

image

Tomos, Sion, Owain i Iwan

A.F.

Što se tiče nastupa njihove reprezentacije, osim pobjede, očekuju i da će se njihovi mladi talenti iskazati. Prvi put su u Splitu i za grad imaju samo riječi hvale. 

- Grad je prekrasan. Muškarci su pristojni, a žene prekrasne. Ne možemo vjerovati da smo navečer po gradu u kratkim hlačama i majicama. Čak je i vruće - kazali su nam za kraj. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 21:53