StoryEditorOCM
SplitPOROĐAJNE MUKE

Budući stanar zgrade u Tršćanskoj devet mjeseci čeka uporabnu dozvolu bez koje ne može useliti, za sve proziva Grad: ‘Sve sam već kupio, uređajima ovih dana istječe garancija‘; Odgovor pročelnika je šokantan

Piše Milena Budimir
21. srpnja 2022. - 07:20
Zgrada na mjestu bivšeg 'Cestara' u Tršćanskoj ulici, koja nikako da se završi i useli već duže vrijemeSaša Burić/Cropix

Kada je na posljednjoj sjednici bivšeg nam saziva Gradskog vijeća Kristina Vidan, tadašnja vijećnica Pametnog za Split i Dalmaciju ustvrdila kako prima brojne pritužbe naših sugrađana, od kojih neki i po godinu i pol dana čekaju na rješenje akata bez kojih ne mogu raspolagati svojim nekretninama – dirnula je u osinje gnijezdo.

Ljudima nije jasno zašto treba toliko puno vremena za postupanje Upravnom odjelu za prostorno planiranje, uređenje i zaštitu okoliša.

Neko su se vrijeme djelatnici Odjela "izvlačili" činjenicom kako su bili pod istragom USKOK-a, ali sada više ni ta izlika nema smisla. Od upada "specijalaca" prošlo je godinu dana, a isto toliko imaju i novog pročelnika.

Vidan je stoga željela znati koliko Odjel trenutno ima neriješenih...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:21