StoryEditor
Splitkonstruktivni dijalog

Brodosplit: Zbog bolesne djece odustajemo od sudskog spora s Gradom Splitom

Piše PSD
22. studenog 2019. - 19:34

U upravnoj zgradi Brodosplita održan je drugi sastanak čiji je cilj bio pronaći miran način okončanja sudskog spora između Grada Splita i Brodosplita po pitanju zgrade tzv. škverske ambulante, stoji u priopćenju Brodosplita. 

- Samo mirnim načinom rješenja spora izbjegava se višegodišnje sudovanje i omogućava Udruzi Anđeli da u tom prostoru otvori dugo očekivani rehabilitacijski centar za djecu i mlade s najtežim oštećenjima.

Brodosplit su predstavljali gospodin Tomislav Čorak i gospođa Višnja Grubišić, Udrugu Anđeli Dijana Aničić i Tatjana Vukman, a delegaciju Grada Splita predstavljali su predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić i gradski vijećnik Ante Zoričić, pročelnik za gospodarenje imovinom Ivan Leko te pročelnica pravne zaštite i djelatnica istog odjela Mirna Veža i Jadranka Vukorepa.

Upravo zbog tog humanog razloga predstavnici uprave Brodosplita izvijestili su predstavnike Grada da su spremni bezuvjetno povući sudski spor te su neovisno o tome predložili jedan projekt koji bi bio na korist radnicima Brodosplita i Grada Splita. 

Projekt bi u narednom razdoblju trebao biti predstavljen gradskim vijećnicima i javnosti zbog čega možemo kazati da je dosadašnji način komuniciranja putem suda zamijenio konstruktivni dijalog - kažu u Brodosplitu. 

#BRODOSPLIT#SPLIT#ŠKVERSKA AMBULANTA

Izdvojeno

05. srpanj 2020 23:55