StoryEditor
Splitna kruševića gumnu

Bojan Ivošević završio u bolnici nakon što ga je susjed udario šakom: ‘U kući do moje dogodilo se obiteljsko nasilje, napadnut sam jer sam odlučio reagirati‘

Piše Marko Didić, PSD
5. rujna 2022. - 11:43

Bojan Ivošević 32-godišnji dogradonačelnik doživio je u subotu, 3. rujna, oko 16 sati neugodnu situaciju na Kruševića gumnu koja je završila tako da je morao kazneno prijaviti nepoznatu osobu zbog kaznenog djela prijetnje. Ovaj napad je prošao u potpunoj medijskoj tišini.

Ivošević je, naime, policiji prijavio susjeda kojeg zna samo iz viđenja, a koji ga je, nakon što su se porječkali, udario šakom, a kao posljedicu dogradonačelnik ima lakše ozljede glave te je bio zatražio i liječničku pomoć u KBC-u Split.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o 24- godišnjaku kojeg još policija nije pronašla, a kada se to dogodi bit će ispitan na okolnosti događaja. Do svađe je došlo navodno zbog glasne muzike koju je susjed puštao.

O svemu ovome smo htjeli pitati i samog Ivoševića, ali se nije javljao na naše poruke i pozive. No, iz Grada se javila Ana Đeldum, i zamolila nas da joj pošaljemo upit na službeni mail pa će odgovor stići tim kanalom. 

No, Ivošević se kasnije obratio javnosti putem Facebooka i dematirao da se radilo o glasnog glazbi, tvrdi da je pomagao ženskoj osobi koju je napao jedan mlađi muškarac.

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrđuju kako su policijski službenici dana 3. rujna ove godine zaprimili dojavu da je u Splitu fizički napadnut 32-godišnjak kojeg su izlaskom na mjesto događaja zatekli dok se napadač udaljio. Napadnuti muškarac je pristupio u nadležnu policijsku postaju te podnio kaznenu prijavu za prijetnju.

Nadalje, Ivošević je u bolnici zatražio liječničku pomoć te mu je utvrđena lakša tjelesna ozljeda u predjelu glave. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je potraga za osobom koja se dovodi u vezu s napadom.

Ivošević: Napadnut sam nakon što sam reagirao zbog obiteljskog nasilja

Bojan Ivošević oglasio se putem Facebooka o pravim razlozima zbog kojih je došlo do incidenta, demantiravši kako se s muškarcem koji ga je napao sukobio zbog glasne glazbe te otkrivši kako je do svega došlo zbog obiteljskog nasilja na koje je odlučio reagirati.

‘Ovu subotu u kući do moje dogodilo se obiteljsko nasilje, nažalost ne po prvi put kako sam kasnije saznao od ostalih susjeda.

Osoba od prije poznata hrvatskom pravosuđu zbog provala i narkotika zlostavljala je svoju ženu/curu.

Kako sam odgojen da uvijek reagiram i zaštitim slabije kada sam bio ispred kuće zavikao sam prestani se derat nakon čega je rastrojena osoba iskočila kroz prozor prizemlja i dotrčala do mene udarivši me šakom u glavu vičući da mu se ne miješam u život, na što ja nisam reagirao već rekao da zovem policiju, a osoba je skupila stvari i pobjegla iz stana‘, napisao je, između ostalog, splitski dogradonačelnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2022 14:20