StoryEditorOCM
SplitI ONI SU ZASLUŽNI

Bivši gradonačelnik Opara i savjetnik Budiša oduševljeni e-ticketingom u ‘Prometu‘: Aleluja, 21. stoljeće! Sitimo se di je firma bila 2017. godine!‘

Piše Split SD
24. rujna 2022. - 10:40

Nakon što su se zamjenici gradonačelnika Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić na svojim Facebook profilima pohvalili mogućnostima koje putnicima sada u potpunosti pruža novi "Prometov" sustav e-ticketing, što je za "Slobodnu" potvrdio i direktor Miroslav Delić, čestitkama su se pridružili i bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara i savjetnik mu Krešimir Budiša.

- Ide to! Bravo Miro Deliću, bravo "Promet". Samo se sitimo di je i kakvi je bija "Promet" 2017.godine. Velikim trudom, vjerodostojnošću prema partnerima, Vladi i EU, ustrajnošću i vjerom u cilj, došli smo u nekoliko godina do uredne, moderne i uzorne tvrtke na korist građanima - napisao je u objavi Krstulović Opara.

image
Tom Dubravec/Cropix

Krešimir Budiša, njegov bivši savjetnik za razvojne projekte također nije krio zadovoljstvo što je projekt konačno završen.

image

Krešimir Budiša

Vojko Bašić/Cropix

- Aleluja! Behold, 21. stoljeće je tu. Ticketing je napokon dovršen, sad uživo možete pratiti gdje je autobus da ne čekate bezveze na stanici, plaćate karte i kupujete online. Četiri godine, 25 milijuna kuna, EU, ITU - napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2022 02:17