StoryEditor
Splitvatrene ulice

Bilanca splitske subotnje prometne noći: jedan auto na boku, drugi u plamenu, a pješak u bolnici

Piše PSD
25. lipnja 2022. - 23:26

Subota navečer je vrijeme provoda i intenzivnijeg prometa, nažalost često i većeg broja prometnih nesreća i nezgoda. Ova subota već je u bilten prometne crne kronike donijela tri događaja.

Sve je počelo oko 21.30 sati na raskršću Ulice Zbora narodne garde i Poljičke ulice kada su se sudarila dva automobila. Od siline sudara jedan je automobil, audi, završio na boku. Jedan od sudionika u sudaru odveden je liječniku.

Dok je trajao očevid toga sudara, oko 22 sata, u drugom dijelu grada, u Vukovarskoj ulici, pješaka je oborio automobil. Na mjesto nesreće stigla je hitna pomoć koja je pješaka, čije je težina ozljeda još nepoznata, prevezla u bolnicu.

U rasvjetljavanju okolnosti toga događaja policija traži pomoć očevidaca.

U zasad nepoznato vrijeme na nogostupu u Vukovarskoj ulici planuo je parkirani automobil zasad nepoznate marke. Iako su velike vrućine i atmosferski pritisak, samozapaljenje ipak nije prva pretpostavka, točan uzrok pokazat će istraga.

Dakle, splitska prometna noć ne odvija se kako bi trebala, zabavno, opušteno i uredno. Valjda će negativna bilanca večeri na ovome i ostati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. kolovoz 2022 21:55