StoryEditor
Splitdirljiv prizor

Bijelo cvijeće i lumini za omiljenog Mirana: prijatelji i mušterije se opraštaju od prerano preminulog splitskog frizera

10. studenog 2020. - 21:01
Joško Šupić/Cropix

Dirljiv prizor snimljen je pred vratima frizerskog salona Hair Lab u Ćiril Metodovoj ulici gdje brojni prijatelji donose bijele bukete cvijeća i zapaljene lumine u znak sućuti za Mirana Smaju, prijatelja i omiljenog majstora frizera koji je iznenada preminuo u Splitu ovog ponedjeljka, u 46. godini života.

Prerani i nagli odlazak ovog čovjeka zatekao je i rastužio mnoge Splićanke i Splićane, te ostale njegove mušterije koje su se generacijama dotjerivale kod njega neovisno u kojem gradu gdje im je službena adresa. Zapravo, riječ mušterije nije pogođena jer se kod Mirana odlazilo ponajprije zbog njegove osobnosti, srdačnosti i tople i prijateljske naravi, kao i zbog vještine i umijeća frizerskog zanata kojeg je podignuo na višu ljestvicu.

Posljednji ispraćaj Mirana Smaje bit će ove srijede u 14 sati na Lovrincu. Sahrana će se pak obaviti tiho u krugu obitelji u njegovim rodnim Kotlenicama.

image
Poznati splitski frizer Miran Smajo preminuo je u 46. godini života
Matko Biljak
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. siječanj 2021 02:12