StoryEditorOCM
Splitmajmunska posla

Bekavac prozvala Ivoševića zbog vrijeđanja na Pjaci, on kaže da bi opet tako reagirao: ‘Ugrozio je život svojih susjeda‘

Piše Ana Pivčević
13. prosinca 2023. - 10:40

Lidija Bekavac (HGS) je pitala gradonačelnika Puljka kako komentira nemilu scenu s Pjace od prije dva dana kada je zamjenik Ivošević sugrađanina nazvao "imenom divlje životinje". 

- Hoćete li tražiti njegovu ostavku? Nakon napada na novinarku, pa onda na policiju, sada napada naše sugrađane. U civiliziranom svijetu njegovo bi ponašanje dovelo do ostavke. Išao je na radionicu, ali očito je pao sve ispite. Ovim ponašanjem dogradonačelnik Ivošević šalje poruku da grad Split smatra životinjskim carstvom, a naše građane divljim životinjama. To nećemo dopustiti – poručila je Bekavac. 

image

Lidija Bekavac

Tom Dubravec/Cropix

Gradonačelnik je kratko rekao vezano za taj događaj da on zna da je spriječen požar i da su građani sprječavali to. 

Dogradonačelnik Ivošević je kazao da je na Pjaci bio zbog posla te da ga je jedna sugrađanka upozorila da na zgradi gore elektroinstalacije. 

- Ušao sam u hotel Central i zatražio vatrogasni aparat, a to može potvrditi i njihovo osoblje. Momak iz "Parkova i nasada" je sam krenuo s gašenjem požara, a županijska ljekarna je dala drugo vatrogasni aparat. Nakon toga se pojavio građanin koji je krenuo s vrijeđanjem i nagovaranjem zaposlenika da ne gasi požar. Tada sam mu rekao one riječi koji bi mu danas opet rekao. Ugrozio je život svojih susjeda i imovinu te da je bio netko od policijski službenika sigurno bi bio priveden – rekao je Ivošević.

Bekavac mu je na to poručila da je još jednom pokazao da je nezreo i nedorastao. Istaknula je da je njegovo ponašanje neprihvatljivo, a da ga gradonačelnik opet pravda. 

- Nije ovo zoološki vrt. Barem ste dosljedni u svojoj gluposti – poručila je Bekavac. 

Podsjetimo, dogradonačelnik je nekidan zbog požara na Pjaci imao verbalni sukob sa stanarom gradske jezgre Baldom Đanovićem.

Nemila svađa: Ivošević nasjeo na provokaciju i građanina nazvao idiotom i majmunom. Pogledajte ‘zapaljivi‘ susret

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 10:41