StoryEditorOCM

Beer đir – Štorije o‘ pive: na Zvončacu se priprema fešta za pamćenje

Piše PR
3. listopada 2023. - 08:57

Zaboravite Oktoberfest, Štorije o‘ piva su hit koji ne želite propustiti!

U sklopu Mjeseca gastronomije, na lokaciji Kolur – Zvončac, u četvrtak započinje Beer đir – Štorije o‘ piva, festival zbog kojeg će Split, od 5. do 15. listopada, postati nezaobilazna destinacija ljubitelja najpopularnijeg pića na svijetu.

Novouređena event zona, koja je već stekla kultni status među onima koji traže originalan provod, ponovno će se pretvoriti u oazu za gurmane, jer će se na desecima štandova nuditi ukusni zalogaji i nenadmašan izbor piva renomiranih proizvođača, kao što su Karlovačko, Varionica, The Garden Brewery, Lepi Dečki, Grif!, Krombacher, Erdinger, Estrella, Peti Element, Pan i mnogi drugi.

„Više od 50 lokalnih i svjetskih pivskih brandova, Splićanima će prezentirati raznolike okuse, kakve do sada nisu mogli probati pod Marjanom. Na otvaranju festivala, u četvrtak 5. listopada, nastupa grupa Vatra. Ulaz će svaki dan i za sve koncerte biti potpuno besplatan!“ – poručili su organizatori.

Osim degustacije piva, posjetitelje očekuje i niz aktivnosti koje program čine još atraktivnijim. Od Pinela & piva, preko pub kvizova do beer boćališta. Lokalni proizvođači, iz Udruge Dalmatinskih pivara, predstavit će i domaće pivovare te pripremiti različita zabavna iznenađenja, zbog čega se idealno uklopila u Mjesec gastronomije, koji organizira Turistička zajednica grada Splita.

„Drago mi je što festival Beer đir – Štorije o‘ pive, našim domaćima, ali i gostima, stvara dodatne sadržaje te obogaćuje ponudu Splita i nakon vrhunca turističke sezone.“ – poručila je direktorica Turističke zajednice grada Splita, Alijana Vukšić

Dodajmo kako će, osim Vatre, nastupiti i Opća opasnost powered by Jamnica, sinjski MORT, a na samom zatvaranju, meštri od fešte, Gustafi.

Detalje programa i novosti o iznenađenjima koje organizatori pripremaju, možete vidjeti na Instagramu i Facebooku, a zona Kolur - Zvončac je otvorena svakog dana od 17 do ponoći. 

 

PROGRAM:

5. 10. VATRA

6. 10. FLEX&SULLY – FRIDAY TRASH

7. 10. OPĆA OPASNOST powered by Jamnica

8. 10. The Showtime Pub Quiz

9. 10. DISCO FEVER

10. 10. PINELI I VINO by Art Bottega Studio

11. 10. FUNKY DISCO HOUSE

12. 10. DVD-SET-e (80s/90s hits)

13. 10. M.O.R.T.

14. 10. GUSTAFI

15. 10. The Showtime Pub Quiz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2023 11:13