StoryEditor
SplitSVIJET UMJETNOSTI

Baletni studio HNK upisuje nove članove: članarina za dječake je besplatna, a polaznici bi mogli zaplesati i na velikoj kazališnoj pozornici

Piše PSD
1. listopada 2021. - 20:01

U tijeku je upis novih polaznika Baletnog studija Hrvatskog narodnog kazališta Split.

Upisuju se djevojčice i dječaci vrtićke i predškolske dobi od četiri i pol godine, te školska djeca do osam i pol godina starosti, odnosno u dobi polaznika prvog i drugog razreda osnovne škole. U grupi za moderni ples primaju se polaznice i polaznici svih uzrasta osnovne i srednje škole.

Upisi se obavljaju svakog radnog dana u prostorijama Baletnog studija u Tolstojevoj 32 od 9 do 14 sati, a dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na telefonski broj 021/321985.

Upis u Baletni studio HNK Split ulaz je u svijet baletne umjetnosti i suvremenog plesa kojoj najmlađe podučavaju pedagozi i plesači splitskog Baleta: Albina Rahmatullina, Marijana Marević Muslim, Tanja Cvitanović, Elena Nikolaeva, dok je voditelj grupe za moderni ples Remus Dimache.

Osim redovite baletne i naobrazbe modernog plesnog izraza, polaznice i polaznici Baletnog studija imaju jedinstvenu priliku da se uključe u nastupe na velikoj kazališnoj pozornici HNK Split u popularnim baletnim predstavama kao što su "Orašar", "Esmeralda", "Petar i vuk" te na završnim javnim baletnim koncertima Studija koji se redovito održavaju na kraju kazališne sezone.

Mjesečna članarina iznosi 200 kuna za vrtićku i predškolsku grupu, a za školarce 240 kuna. Muški polaznici, koji se tradicionalno teže odlučuju na bavljenje plesom, oslobođeni su plaćanja članarine, a posebni popusti se odobravaju za dvoje ili više polaznika iz iste obitelji.

item - id = 1131667
related id = 0 -> 1141108
related id = 1 -> 1138969
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2021 10:42