StoryEditorOCM
Izbori 2021s kim u kolo?

Ante Franić (SDP): Žao mi je što se sa strankama ljevice i centra nismo dogovorili za zajednički izlazak na izbore. Otkrio i s kim ni mrtav ne bi koalirao

Piše Diana Barbarić
9. svibnja 2021. - 16:47

Ante Franić, kandidat splitskog SDP-a za gradonačelnika Splita, žali što se s lijevim političkim opcijama, ali i onima na centru, nisu uspjeli dogovoriti da zajedno iziđu za izbore, ali zato najavljuje što će učiniti nakon izbora kad su u pitanju suradnje i koalicije.

- Prije izbora je SDP ponudio razgovore o suradnji opcijama na ljevici i centru o zajedničkom izlasku na izbore, kako bi zajedno potukli HDZ i Keruma, ali s njihove strane nije bilo interesa za predizbornu suradnju u interesu Splićanki i Splićana.

Vjerujem da će nakon moje pobjede na izborima SDP naći zajednički jezik sa strankama ljevice i centra kako bi Split dobio novi razvojni zamah kojeg nema otkad je HDZ 1990. godine "upalio svjetlo". Ne dolazi u obzir suradnja s HDZ-om - s njima ni mrtav, kao ni s HDZ-ovim partnerom Kerumom i HDZ-ovom igračicom s klupe Brankom Ramljak kao ni s ostalim desničarima - kazao je Franić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:38