StoryEditor
SplitNIJE ZABORAVLJEN

Anonimna grupa građana prikuplja sredstva za ukop nedavno preminulog splitskog beskućnika Dragana Jeremijića: Omogućimo mu da bude pokopan kao ljudsko biće

Piše PSD
17. siječnja 2022. - 21:54

Uskoro će misec dana da je preminuo splitski beskućnik Dragan Jeremić. Grupa anonimnih sugrađana odlučila je pokrenuti akciju prikupljanja sredstava za pokop, a detalje akcije objavili su na Facebook stranici "Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja".

- Još leži u hladnjači na Lovrincu. Ali nije zaboravljen - poručili su poznanici i prijatelji Jeremije.

- Grupa ljudi koji žele ostati anonimni su odlučili da ne bude zaboravljen. U Splitu, u Getu, u kafiću D16, na adresi Dominisova 16, možete ostaviti donacije za kupovinu grobnog mista, kapsila i svega ostalog potrebnog za ukop - obavijestili su na Facebook stranici te su se kratkim tekstom prisjetili nedavno preminulog splitskog beskućnika.

- Život ga nije mazija, u mladosti je bija iz dobrostojeće obitelji, ali splet okolnosti i neke krive odluke u životu su ga dovele do toga da postane beskućnik. Svi koji su ga poznavali o njemu i njegovu karakteru imaju samo riječi hvale. Omogućimo Jeremiji da počiva u miru Božjem, omogućimo mu da bude pokopan kao ljudsko biće. Kad već grad Split to odbiva napravit... - objavili su, a mi prenosimo objavu anonimne grupe građana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2022 20:45