StoryEditorOCM
SplitOKUPILI SU SE

Andro Krstulović Opara podržao Šutin tim na unutarstranačkim izborima u HDZ-u: ‘Split je glavni - ovom čoviku to nije bio samo politički slogan tijekom kampanje već životni moto‘

Piše G.R.
27. studenog 2022. - 15:11
Andro Krstulović Opara podržao tim Tomislava Šute na unutarstranačkim izborima HDZ-u SplitTomislav Šuta/Instagram

Tomislav Šuta, direktor "Vodovoda i kanalizacije" krenuo je u veliku kampanju uoči unutarstranačkih izbora u Gradskom odboru HDZ-a.

Slučajno ili ne, Šuta je na svom Instagram profilu objavio znakovitu fotografiju svog tima na kojoj je s njima bivši splitski gradonačelnik i HDZ-ov saborski zastupnik Andro Krstulović Opara.

Zašto pišemo - slučajno ili ne? Naime, fotografija objavljena je nakon članka u "Slobodnoj Dalmaciji" u kojem smo iznijeli kako gotovo svi stranački ljudi s kojima je surađivao bivši gradonačelnik Krstulović Opara sada podržavaju Šutinog protukandidata Andriju Čaljkušića.

Vodi se teška i dosad neviđena borba za prevlast u splitskom HDZ-u, rat je za svaki glas: formiralo se nekoliko tabora, doznali smo tko tu koga podržava

No, očigledno se Krstulović Opara ne drži po strani na ovim unutarstranačkim izborima, jer je jasno da je odabrao stranu. Bivši splitski gradonačelnik putem društvenih mreža je otkrio koji tim podržava za novo vodstvo gradskog HDZ-a.

- Gušti na Rivi s dragim ljudima na prvu nedilju Došašća. Split je glavni - ovom čoviku to nije bio samo politički slogan tijekom kampanje već životni moto. Projekti koje je pokrenuo i danas su jedino što se u Splitu događa.

Sanacija Karepovca, tehnološki park na Dračevcu, Žnjan, novi autobusi, ITS i svi ostali projekti koje je zajedno za Vladom RH pokrenuo temelj su razvoja hrvatskog juga. Kakav je bio dok smo surađivali kroz projekte aglomeracije, tako je i danas Andro jednako srčan, aktivan i borben za splitske interese - poručio je Šuta.

Iz svega ovoga je sigurno samo jedno - krenula je borba za svaki glas od pet tisuća HDZ-ovih članova s pravom glasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 18:25