StoryEditorOCM
SplitKONAČNO PRELOMIO

Andro Krstulović Opara odustaje od gradonačelničke utrke na idućim lokalnim izborima, podržat će Vicu Mihanovića: Zdravlje mi je na prvom mjestu!

Piše PSD
4. studenog 2020. - 11:58

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara (HDZ) neće se kandidirati za novi mandat u Banovini. Potvrdio je to novinarima prije početka tematske sjednice Gradskog vijeća o izmjenama GUP-a.

Kazao je kako je prošlog tjedna bio na ozbiljnim liječničkim pregledima, te je u dogovoru s doktorima i obitelji odlučio kako ipak neće u utrku za poteštata jer mu je "zdravlje na prvom mjestu".

Najavio je također kako Vice Mihanović, trenutno najizgledniji HDZ-ov gradonačelnički kandidat, ima njegovu potporu.

Takav rasplet najavljivali smo proteklih dana kada se u krugovima vladajuće stranke iskristaliziralo ime dugogodišnjeg čelnika kotara Mejaši kao glavnog HDZ-ovog igrača za preuzimanje ključeva Banovine.

No, u kontekstu cijele priče ne treba zaboraviti da Krstulovića Oparu čaka i mjesto u Hrvatskom saboru, pa će aktivirati svoj mandat koji je, potvrdilo se i sada, bio "zlatni padobran" u slučaju ispadanja iz gradonačelničke utrke.

- Veliki smo posao odradili upravo zahvaljujući interesu ljudi iz kotara. Predvodio ih je Vice Mihanović na Mejašima, gdje smo ostvarili izgradnju škole, pristupne ceste..Da su bar svi čelnici bili tako ažurni, da im je toliko stalo kao i njemu - podvukao je poteštat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 21:58