StoryEditorOCM
Splitsave the date

Alijana Vukšić poziva turističke djelatnike: Otiđite u Spaladium Arena po drugu dozu cjepiva. Termin je 5. lipnja, ovo nam je jako važno radi sezone

Piše PSD
20. svibnja 2021. - 13:42

Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije pozivaju sve turističke djelatnike koji su cijepljeni prvom dozom cjepiva 8. i 15. svibnja da dođu na cijepljenje 5. lipnja po satima kako su bili naručeni i prvi put.

Napominju da je potreban razmak između dvije doze cjepiva tri do šest tjedana, tako da svi  djelatnici koji su u navedenim terminima dobili prvu dozu cjepiva mogu doći po drugu. Svi turistički djelatnici koji nisu dobili prvu dozu cjepiva također mogu doći taj dan u Spaladium Arenu od 13 do 14.30 sati.

- Procijepljenost turističkih djelatnik od velike je važnosti za ostvarivanje zdravstvene sigurnosti destinacije. Ovo je najizazovnija turistička godina do sada i odgovornost za ostvarene rezultate je na svakom pojedincu, zato pozivamo sve turističke djelatnike da budu dio zajedničkog kreiranja slike Splita kao sigurne turističke destinacije – poručila je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 17:22