StoryEditorOCM
SplitNOVO STARO LICE

Alijana Vukšić i sljedeće četiri godine bit će na čelu Turističke zajednice grada Splita: na natječaj stigle dvije prijave

Piše Split SD
30. lipnja 2022. - 14:29

Turističko vijeće Turističke zajednice grada Splita donijelo je Odluku prema kojoj se Alijana Vukšić imenuje za direktoricu Turističke zajednice grada Splita na mandat od četiri godine. Na Natječaj su zaprimljene dvije prijave, od kojih jedna nije zadovoljila formalne uvjete.

Iz TZ grada Splita u priopćenju su istaknuli da je Alijana Vukšić osam godina kvalitetno obavljala funkciju direktorice Turističke zajednice, što je potvrđeno novim mandatom.

Naveli su da je već u prvim godinama svoga rada na ovoj poziciji, Alijana Vukšić rad Turističke zajednice temeljila na povezivanju dionika i poslovanju prema modelu destinacijske menadžment organizacije.

Dodali su da su kvalitetne suradnje, marketinške aktivnosti i projekti, zasigurno imali izniman značaj u turističkom rastu Splita, ali i savladavanju kriznih dana za turistički sektor. Brojne manifestacije, kongresi, događanja koja privlače turiste u grad, rezultat su zajedničkog rada Turističke zajednice, ostalih institucija i privatnog sektora.

- Vrijeme pandemije potvrdilo nam je činjenicu kako globalne nestabilnosti imaju izravan utjecaj na turistička kretanja i kako je iznimno važna brza prilagodba. Vjerujem da će moje dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje pomoći u savladavanju novih izazova pred kojima se Split, kao turistička destinacija nalazi. Želim izraziti svoju zahvalnost na novoj prilici i vjerujem, da ćemo moj tim i ja, uspješno pratiti trendove u promociji destinacije i nastaviti kreirati turističke proizvode kojima ćemo graditi odgovoran i održiv turizam - kazala je Alijana Vukšić.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 13:31