StoryEditor
SplitBILI SU, BILI...

Ako volite kokota, a teško vam izdvojiti 150 kuna za kilo te vrhunske ribe, požurite na splitsku Peškariju! Cijena je prigodna, pogodite koja

Piše Milena Budimir
13. veljače 2020. - 10:44
Duje Klarić/HANZA MEDIA

U malo je vrimena FB stranica "Splitska peškarija" postala virtualno okupljalište Splićana, prijateljima našeg grada, kao i onih kojima je "splićanistika" način života.

Ne samo da baš svakoga dana možete biti "in vivo" na peškariji, bez obzira gdje ste, već možete guštat i u batudama, sjećanjima, možete vidit ponudu, prolistat cijene...

Danas nas je oduševila cijena "kokota", onako prigodna, rođendanska... Obično kilo košta 150 kuna, a danas je, pogodite zašto, snižen na 109! 

Popričali smo, na brzinu, između mušterija, i sa osnivačem grupe Sinišom Berošem, koji je, kako sam kaže, "prvi koji na Peškariju doše i zadnji koji ode".

- Ova nas je mala virtualna "revolucija" u kojoj smo u malo vremena okupili 3400 članova - iznenadila, ali i obradovala, veli.

- Situacija na Peškariji je specifična, draga svima, pa smo je, eto, željeli približiti i onima koji nisu te sreće da se druže s nama svakoga dana, smije se Siniša.

#PEŠKARIJA#KOKOT#SPLIT

Izdvojeno

06. srpanj 2020 21:21