StoryEditor
SplitRADNO VRIJEME

Ako još uvijek niste obavili spizu, još stignete jer svi dućani rade u subotu. Na Uskrs je sve zatvoreno, u ponedjeljak se radi uglavnom skraćeno

2. travnja 2021. - 18:23

U nadolazećim danima splitski su trgovački centri, kao i supermarketi, radno vrijeme prilagodili blagdanima, pa će za Uskrs sve trgovine biti zatvorene. Donosimo vam i pregled njihova radnog vremena kako biste lakše na vrijeme obavili potrebnu kupnju.

Trgovine "Tommy" u subotu rade uobičajeno, za Uskrs ne rade, dok na Uskrsni ponedjeljak rade skraćeno do 14 sati. U "Lidlu" ćete spizu obaviti neometani tijekom cijele subote, no računajte da u nedjelju i ponedjeljak njihove trgovine ne rade, a isto radno vrijeme vrijedi i za "Konzumove" trgovine. I "Plodine" u subotu rade uobičajeno, a za Uskrs također ne rade, no u ponedjeljak će biti otvorene do 14 sati.

Uz redovno radno vrijeme u subotu, "Joker" će se od svojih kupaca pozdraviti uoči blagdana, osiguravši zaposlenima dva slobodna dana, pa će svoja vrata otvoriti tek u utorak. "Mall of Split" i "City Center one", pak, rade redovno u subotu, kao i na Uskrsni ponedjeljak, uz iznimku nekoliko objekata u potonjem, a kako je opisano na njihovoj web-stranici, dok će na sam Uskrs oba trgovačka centra biti zatvorena. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2021 12:53