StoryEditor
SplitSamo živo

'Poljubi zemlju' i ostali hitovi tutnjali Podrumima: maturanti u gradu napravili teški 'show', pogledajte kako slavi rasplesana ekipa

Piše J.V.
22. svibnja 2018. - 21:33
download

Maturanti su danas tradicionalno protutnjali gradom, veseli i raspjevani s harmonikašem koji ih je pratio u stopu. Dnevni dio zabave povodom kraja posljednje školske godine tako je, možemo reći, službeno odrađen, slijedi onaj svima miliji i malko žešći.

Večeras se naime kolektivno ide 'vanka', a neki su, kako smo ranije izvijestili, toliko spremni na party da su ga i sami izorganizirali. Srednjoškolci iz Sjemeništa uputit će se tako na obližnji otok gdje su iznajmili kuću, a ostali će 'piti do zore' (iako piju 'od zore) u gradu.

Splitski maturanti guštaju na norijadi: piju od jutra, pjevaju uz harmonikaše, a jedna nas je ekipa potpuno iznenadila. Ipak, prava fešta tek slijedi - u vilama s bazenima u okolici grada

Ekipa je tako prodefilirala Podrumima uz glasno 'Ajme ča ću mu jaaaa', da bi na Peristilu zapjevali koga drugoga nego Matu Mišu. Orilo se sve uz zvukove 'Poljubi zemlju', a playlista je nekako i kasnije išla u tom smjeru.
 


Veselo i raspjevano je bilo danas, a djelić atmosfere je s nama odlučila podijeliti i jedna od maturantica koja je slavlje s ekipom sama zabilježila. Pa ako danas niste naišli na ovu veselu povorku, pogledajte u videu kako se to slavilo u Splitu.
 

 

 

#MATURANTI#NORIJADA

Izdvojeno

08. srpanj 2020 03:44