StoryEditor
SplitŽestoka objava

'Hvala vam na ovoj koalicijskoj septičkoj jami': na Benama se i dalje otpuštaju fekalne vode dok se Splićani bezbrižno kupaju; Pogledajte gadljive scene iz marjanske hladovine 

Piše J. V.
7. kolovoza 2018. - 00:51
bene

Omiljeno gradsko kupalište brojnih Splićana, naročito onih starijih i obitelji s djecom, marjanske Bene, nikako ne odaju dojam plaže na kojoj biste se poželjeli malo izguštati.

Kao što smo već pisali, susreli smo se tamo s razbacanim ležaljkama, navikli već na oštećene klupe i vrtuljke za djecu, a otpad na svakome koraku i prepune kante za smeće nepotrebno je spominjati.

Na Benama ćete naći razbacanje ležaljke, prepune kante, oštećene klupe i hrpe smeća, a Kerumov nećak, koncesionar plaže, o tome nema pojma

A onda je uslijedio i šlag na kraju ove neuredne priče. Društvo Marjan na svojoj se Facebook stranici požalilo o propuštanju septičke jame, koja se bez pardona prazni "u krilo" kupačima, stranima i domaćima.

Navodno ni nakon upozorenja nadležnim institucijama problem nije riješen; na Facebooku je osvanuo novi video čiji će gadljivi sadržaj zasigurno prepoloviti broj kupača u marjanskoj hladovini. Sve je objašnjeno i u žestokoj objavi, u kojoj se "taklo" i u politiku, kao i one pod čijom je ovo direktnom nadležnošću."7 dana nakon poslanog upozorenja svim nadležnim institucijama, septička jama na Benama i dalje propušta fekalne vode.
A kupači, domaći i strani, bezbrižno se kupaju. 
Postoji li veća sramota od ove koju su nam priuštili HGS bivšeg gradonačelnika Željka Keruma i HDZ aktualnog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i to u opjevanoj Park šumi Marjan? 
Hvala vam na ovoj koalicijskoj septičkoj jami. 
Šteta što se na videu ne može osjetiti miris da "ugođaj" bude potpun", glasi srdita objava Društva Marjan na Facebooku.

Reakcije su svakave; mnogi su se požarili da otpadne vode cure već godinama, a uslijedio je i komentar koji možda najbolje ocrtava današnje stanje.

"Uvala fekalija danas, nekada kupalište na popularnim Benama", primijetio je jedan korisnik. Reakcija nadležnih institucija još se čeka.

#MARJAN#BENE#SEPTIČKA JAMA

Izdvojeno

05. lipanj 2020 13:54