StoryEditorOCM
Savjetiodlični savjeti

Splitski picajol otkriva kako pripremiti najbolju pizzu: znate li kakve rajčice treba koristiti i kada smanjiti vatru?

Piše Spiza SD
13. travnja 2023. - 20:08

Baš kao i gotovo sve što je čovjek izumio, tako i pizze podliježu trendovima. Trenutno su "in" napolitane, tanke, ali mekane pizze s napuhanim rubom, zbog kojih su romane, također tanke, ali hrskave pizze, pale u drugi plan. Kako pomiriti ta dva stila i je li to uopće moguće objasnio je popularni splitski picajol Ratko Tomić Raja u videu snimljenom za odličan domaći YouTube kanal Only Food And Horses.

U videu koji prilažemo u nastavku Raja objašnjava kako se radi pizza koja je savršen spoj dvaju spomenutih stilova i na što valja pripaziti. Među stvarima koje spominje su kvaliteta sastojaka i temperatura koju u pravom trenutku treba smanjiti kako bi pizza dobila baš savršenu teksturu.

Pogledajte video i doznat ćete puno korisnoga o obje vrste pizze kao i o ovom hibridu koj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 07:46