StoryEditorOCM
Receptiideja za ručak

Sočni pileći fileti u kremastom umaku s parmezanom: preukusno jelo priprema se vrlo jednostavno, a oduševljava okusom

Piše Spiza SD
3. travnja 2023. - 15:16

Pitate li se što biste danas mogli na brzinu pripremiti za objed, imamo prijedlog za pet. Piletina na toskanski način vrlo je praktičan i jednostavan recept za sočna pileća prsa u kremastom umaku s parmezanom, zahtijeva minimum truda, a oduševljava okusom i raznovrsnošću - možete je, kao što nam predlaže Helena Pudić na čijem smo Instagramu pronašli recept - poslužiti s tjesteninom, no prijat će vam i bez njhe, uz neku malo bogatiju salatu, kao i s njokima, rižom ili pečenim krumpirima. Na vama je samo da se odlučite, a recept i video s postupkom pripreme pronaći ćete u nastavku.

Piletina na toskanski način

Sastojci:

4 komada pilećih prsa
maslinovo ulje
žličica soli
pola žličice talijanske mješavine začina
pola žličice papra
pola žlič...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. travanj 2024 10:16