StoryEditorOCM
Receptipun gušta

Ovakav bakalar još niste probali! Za jelo punog okusa dobro će vam poslužiti i zamrznuti fileti, a još je bolje sutradan

Piše Spiza SD
31. ožujka 2023. - 13:57

Svi govore o bakalaru, suhom, dakako, izviđaju gde ga se može nabaviti po boljoj cijeni, a da mu je kvaliteta ipak na visini... no za neka je jela sasvim dobar i zamrznuti. Skoknite po zaleđene filete (ovdje smo vam objasnili kako ih za čas odlediti) i bacite se na pripremu jela bogatog okusa. Skuhajte punu teću, jer sutradan je još ukusnije!

Bakalar s grahom 

Sastojci

1 žlica maslinovog ulja
1 velika glavica luka
200 g chorizo kobasice za kuhanje
400 g konzervirane sjeckane rajčice
4 fileta bakalara
400 g konzerviranog graha
1/4 vezice peršina
sol, papar

Priprema:

U dubljoj tavi zagrijte ulje i dodajte nasjeckani luk pa miješajte dok ne omekša. Dodajte narezanu chorizo kobasicu ​​i kuhajte još nekoliko minuta da pusti masnoću pa dodajte rajčice i oko pola litre vode. Začinite i pustite ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:43