StoryEditorOCM
Pričešto se kuha?

Anita Dujić Broadfoot otkrila nam je male tajne svoje kužine, priznala da se služi ‘odokativnom metodom‘ i dala super recept

Piše Tea Sumić Miletić
20. veljače 2023. - 20:22

Što danas kuhati, pitanje je od kojeg se mnogima diže kosa na glavi. Planiranje obroka, osobito za obitelj, i usklađivanje njihove pripreme sa životnim obavezama zadaća je koja zna izgnjaviti čak i najiskusnije domaćice. I zato nam je uvijek čuti kako se drugi snalaze, pokupiti koju dobru caku, zgodan savjet. U nedavnom razgovoru za naš prilog Stil, Anita Dujić Broadfoot otkrila nam je da je veliki gurman, ali i domaćica koja gušta u pripremi hrane. To nam je bio povod za javiti joj se još jednom, s pitanjima vezanim uz kužinavanje.

- Kada je hrana u pitanju tu sam gurman i odabiru namirnica pridajem veliku pažnju. No često zbog manjka vremena i životnog tempa izbor padne na brze i jednostavne obroke, koji mogu itekako biti kvalitetni, nutritivno bogati i ukusni. Treba se s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 22:16