Puno se toga lijepog zakuhalo na splitskoj gastronomskoj sceni, a najnovije otkriće nam je restoran koji je prije nešto manje od mjesec dana počeo s radom u samom srcu grada, u ulici Kraj sv. Marije, pored Pjace. Zove se jednostavno K.užina, a mene je zaintrigirao iz više razloga, počevši s kuriozitetom da u njemu kuha jedna dobro uigrana i Splićanima dobro poznata ekipa.
Vlasnik restorana je Toni Boban, chef čija smo jela zavoljeli u restoranima No Stress i Corto Maltese, koji je za vrijeme njegova “chefovanja” dobio priznanje vodiča Gault Millau. Toni je svoje znanje i talent dokazao i na natjecanjima, osvojivši kao kao mlađi kuhar Biser mora i IKKER (Interregionalni kup kuhara europskih regija).
Dočekao me u zgodno uređenom ambijentu, koji je usprkos “gluvoj” uri i danu...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....