StoryEditorOCM
Županija‘ARČILO SE I 2017.‘

Zekanović u Saboru tražio smjenu šibenskog dožupana zbog kršenja mjera, pokazao i astronomski račun za jelo i piće

Piše Šibenski.hr
20. siječnja 2021. - 09:32

O skandaloznom ponašanju šibensko-kninskog dožupana Nikole Blaževića, ujedno i načelnika Županijskog stožera civilne zaštite, koji je uhvaćen na večeri s povećim društvom u restoranu jednog hotela u Kninu, progovorio je na Markovu trgu i saborski zastupnik Hrvoje Zekanović.

- Govoreći o opasnosti korona krize, oformili smo Stožer civilne zaštite. Svaka županija ima svog načelnika stožera, pa tako ima i moja Šibensko-kninska županija. Njegovo ime je Nikola Blažević. Taj čovjek mrta- hladan sa svojim društvancem odlazi u restorane i jede i pije, da ne kažem ždere i loče. Dakle, radi sve ono što brani hrvatskim građanima. Dakle, ovdje se radi se o istaknutom HDZ-ovcu, dožupanu Šibensko-kninske županije, načelniku stožera i nikome ništa... Baš me zanima hoće li Andrej Plenković naložiti hitnu smjenu ovog čovjeka?! - upitao je Zekanović sa saborske govornice te izvukao račun za kojeg tvrdi da je nastao u istom hotelu gdje je snimljen Blažević kako se gosti s prijateljima u jeku strogih epidemioloških mjera.

- Kad već govorimo o Šibensko-kninskoj županiji, ovdje je račun iz 2017. godine, svega dva dana prije lokalnih izbora. Na njemu se jasno vidi da je Grad Knin proračunskim novcem platio žderanje i lokanje za svoje zaposlenike i načelnike susjednih općina. Prevedeno, radi se o izbornoj kampanji koja se radi proračunskim novcem Grada Knina - otkrio je Zekanović.

{youtube}{/youtube}

Javio se i hotel u kojem je snimljen šibensko-kninski dožupan kako krši mjere: ‘Mi ne radimo, a vlasnica je na putu‘

20. travanj 2024 06:28