StoryEditorOCM
Županijasvjetska manifestacija

Tuna fever u Rogoznici: najavljeno natjecanje u Big Game ribolovu, stiže 40 posada iz desetak zemalja

Piše PSD
7. kolovoza 2018. - 16:07

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić prisustvovat će, uz župana Šibensko-kninske županije Gorana Pauka,  načelnice općine Rogoznica Sandru Jakelić i ostale brojne uzvanike, otvorenju manifestacije koja će se održati u srijedu, 8. kolovoza 2018. godine s početkom u 20 sati na rivi u Rogoznici.

Također, direktor Staničić boravit će u Rogoznici i u četvrtak, 9. kolovoza, gdje će se pridružiti samim natjecateljima i otisnu put mora. Organizator „Tuna fever Rogoznica 2018.“ i ove je godine splitski klub Big game Croatia uz podršku TZ Rogoznica. Na natjecanju se očekuje više od 40 posada iz deset zemalja svijeta poput Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Mađarske, Italije, Slovenije, Češke, itd. Sportsko-turistička TOP manifestacija Šibensko-kninske županije postala je poznato svjetsko natjecanje koje u Rogoznicu, zbog izvrsnih mikroklimatskih uvjeta, iz godine u godinu privlači sve više ljubitelja mora i ribolova.

Navedeno natjecanje dio je međunarodne kvalifikacije u Big Game ribolovu te pobjedniku omogućuje sudjelovanje na svjetskom prvenstvu u Kostarici 2019. godine. Kroz četiri dana trajanja manifestacije gosti, natjecatelji i posjetitelji moći će uživati u promociji ribolovnih proizvoda i usluga, prezentaciji ribarskih znanja i vještina, kulinarskim delicijama, svakodnevnoj zabavi te spektakularnom vatrometu i motivacijskim natjecanju za djecu „little game“.

25. travanj 2024 00:09